Мираж Груп на FESPA 2018

1304
Мираж Груп на FESPA 2018

Мираж Груп с поредно успешно участие в най-голямото изложение за дигитален печат в Европа тази година – Fespa Берлин 2018.

Мираж Груп демонстрира рефърбиш програмата си за клиенти с ограничен бюджет – представиха рециклиран 3 метров  ATP текстилен  принтер и d.gen Teleios V8 текстилен принтер.

Тези принтери са част от  рефърбиш програмата, чрез която предлагат на своите клиенти обновени машини с оригинални части и шест месечен гаранционен период. Екип от сертифицирани техници се грижи за инсталацията и гаранционното обслужване на всички машини.

За повече информация относно рефърбиш програмата и предлаганите продукти и услуги от Мираж Груп се свържете с нас.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.