Мираж Груп ООД и Seiko отново заедно

4232

Мираж груп ООД е традиционен партньор на Seiko като официален търговски представител за България за машините за ширикоформатен дигитален печат.

Солвентните принтери ColorPainter H-104s/H-74s са изключетелно подходящи за печат на широкоформатни външни рекламни приложения при големи обеми и кратки производствени срокове, като скоростта на печат достига до 50 м2 в час при 8 цвята и 100м2 в час при 4 цвята. Допълнителната опция за печат върху меш разширява възможностите за създаване на разнообразни продукти с перфактно качество. Машините са икономически изгодно решение за постигане на висококачествен дигитален цветен печат.

Мираж груп ООД е традиционен партньор на Seiko като официален търговски представител за България за машините за ширикоформатен дигитален печат. След прекратяването на договорните отношения между Seiko I Infotech Inc. и Hewlett Packard за производството на солвентини машини, Мираж груп ООД и Seiko възобновиха своето сътрудничество. От фирмата съобщиха, че от началото на 2009 г. вече има реализирани продажби на две машини ColorPainter H-74s, като това са първите подобни машини на територията на България.

Източник: Мираж Груп ООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.