Мираж Груп смени логото си

1095
Мираж Груп смени логото си

Фирма Мираж груп ЕООД започва редица промени – някои, които вече клиентите знаят, а други – предстоят.

 

Според доставчика на машини и материали за рекламната индустрия, промяната е нещо сигурно и нещо хубаво, което всеки трябва да е готов да направи за себе си. Промяната е с цел да изграждане на нов имидж на компанията и тя да покаже кои са нейните ценности.

Мираж Груп сменя логото си, заемайки древния символ( ıYı ) като основа на логото си в първата ни буква „М“. Този знак е олицетворявал векове наред в миналото българската държавност и е бил символът на българският род Дуло, създал първата българска държава, наследници на която е съвременната българска държава. Древният символ става символът на фирмената група, разпределена в 5 търговски дестинации, в различни географски и държавни региони: България, Македония, Сърбия, Малта, Кения.

 

Управителят на Мираж Груп, Любо Парашкевов сподели:
„Вземаме нещо ценно и устойчиво от миналото, за да изградим нещо ново, но изпълнено с ценности, в които вярваме и които могат да ни водят към бъдещето с достойнство. Вярваме, че само който цени и помни миналото, може да изгради бъдеще, което да остави траен знак от себе си във времето.

Ние оставаме Вашия дългогодишен партньор, на който винаги можете да разчитате като технологичният лидер в дигиталния свят на печата, предоставящ Ви най-добрите марки в цялостно решение. Нашите бизнес решения винаги предоставят нови възможности за Вашия бизнес.

Ние Ви предлагаме високи стандарти в сервизното обслужване с единствените сертифицирани и квалифицирани сервизни техници за Вашите машини.

Ние заставаме зад думите си с действия и отговорност. Благодарим Ви, че ни давате шанса да работим заедно и заедно да постигаме целите и мечтите си!“ “

 

Източник: Мираж Груп 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.