Мираж Груп с нова уеб страница

982
Мираж Груп с нова уеб страница

Информацията за всички продукти и услуги на доставчика е достъпна онлайн.

 

Обновеният сайт осигурява оптимално информиране и по-персонализирано обслужване. Вашето запитване е директно насочено към пряко отговорното лице – търговец или техник.
Без препращане и загуба на време. Винаги актуална и скоростна информация.

Абонирайте се за текущите новини от света на дигиталния печат.

Запознайте се с широкото ни портфолио. Свържете се директно по всяко време със сервизния отдел.

Сайтът е с изцяло обновена структура с цел да задоволи всички потребности на крайния клиент и всичко необходимо за по-качествено обслужване.

 

 

Както всяка година Мираж Груп има традиционно място в най-голямото местно изложение в света на дигиталния печат – Copi`s 2-4 Октомври 2017 в град София.

Тази година сме подготвили големи изненади – не пропускайте да ни посетите в зала 2 щанд D5. 

 

Мираж Груп е официален представител и сертифициран сервизен партньор на световноизвестни производители на машини, консумативи и медии за широкоформатен дигитален печат и машини за следпечатна обработка.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.