Мираж на COPIS 2019

743
Мираж на COPIS 2019

Какво ще покажат Мираж Груп по време на международното изложение за печат и реклама COPIS, което ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Изданието на COPIS тази година за Мираж Груп ще бъде наистина специално, защото Мираж Груп отбелязва 15 години от създаването си. Ще сме щастливи да Ви видим на нашия щанд и заедно да отпразнуваме това събитие. За клиентите си сме подготвили специални, празнични оферти, които ще бъдат представени по време на изложението. Ще представим на нашия щанд традиционните за Мираж Груп и HP латексови принтери с модел HP Latex 375, заедно с кътера от Т серията на Summa – S2 160.

За първи път за българския пазар на COPIS ще представим най-новата иновация на HP в дигиталния печат – серия Stitch – принтери за директен и трансферен печат върху текстил. Заедно с каландъра на Transmatic, двете машини предлагат изключително професионалното решение за всеки дизайнерски проект в модния бранш, спортното облекло или интериора.


S 500Сублимационният печат върху текстил, както директно върху плата, така и с чрез употребата на трансферна хартия, нарасна значително през последните няколко години. Печатът на рекламни материали върху текстил е допълнителна ключова област като приложение за сублимационния печат. Всички тези пазари изискват ярки цветове, на които да може да се разчита. Разбира се, сублимационния печат има своите предизвикателства, които трябва да се преодоляват, при условие че този пазарен дял продължи да увеличава своя ръст.

Ние искаме да ви предложим иновативното решение на HP именно като прекрасна възможност да дадете началото на тази алтернатива във Вашия бизнес. Заповядайте на нашия щанд от 25 до 27 септември, включително, в сградата на Интер Експо Център София, зала 3, щанд А4.

 

Мираж на COPIS 2019


Мираж Груп ЕООД
Доставка на машини, медии и консумативи за широкоформатен дигитален печат.
office@mirage-group.eu
Тел.: 082/ 826 993
Тел.: 0885/ 006 350
www.mirage-group.eu
www.TradeYourPrinter.com

Профил на Мираж Груп в каталога Полиграфия инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.