Модерните цветове за пролетта на 2013 според Pantone

3814

Pantone дават възможност на потребителите да свалят актуални нюанси, дизайнерски скици и палитри за използване в палитрите на програмите от Adobe Creative Suite.

Pantone

Новият бюлетин за модерните цветове за пролетта на 2013 е разработен от Pantone съвместно с New York Fashion Week. Той включва десет цвята за женска и мъжка мода за пролетта, както и дизайнерски скици, цитати и препоръчителни CMYK стойности. Не е изненада, че пролетните цветове са базирани на цветя и плодове, за да създадат асоциация със свежест и растеж.

От сайта на Pantone можете да свалите целия бюлетин (43 страници), както и Adobe Swatch Exchange файл, който съдържа модерните цветове и който можете да използвате с продуктите от Creative Suite.
Можете да свалите и бюлетина за цветовете на Pantone за тази есен, оттук.
Източник: pantone.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.