Монди се насочва към професионалния печат с нова кампания и специална уеб страница

1677
Spread the love

Основната тема на кампанията са дигиталните технологии и поставя на преден план разширяващото се портфолио на Монди от хартии за дигитален печат предназначени за HP Indigo, високоскоростен inkjet печат и хибриден печат.
inline_282_https://printguide.info/images/mondi_ad2.jpg

“Нашата гама от професионални хартии отразява последнитетенденции при печатните технологии и машини, които са най-честоизползвани за професионален печат. През 2011, ние въведохме редицахартии, насочени към  няколко ключови области, а именновисокоскоростен inkjet, печат на HP Indigo, цветен лазарен и хибриденпечат. Всички наши хартии съответстват на екологичните критерии нанашата гама Green Range и са или сертифицирани по FSC® или PEFC™ или произведени от 100% рециклиранаили безхлорно избелена (TCF) целулоза,” обяснява ЙоханесКлумп, Директор Маркетинг и Продажби в Монди
Анкоутид Файн Пейпър.

 inline_339_https://printguide.info/images//mondi_ad.jpg

Кампанията не е насочена към промотиране на специфична марка. По-скоро,новата кампания, придружаващите я реклами и новата интернет страница (www.mondigroup.com/printing)се насочват директно към професионалния печат с централна тема:печатарят и неговата машина. До края на март, освен на английски инемски език, страницата ще бъде налична и на френски, испански,италиански, датски, полски, чешки, словашки, забележете български,румънски, унгарски и руски.
 inline_614_https://printguide.info/images/mondi_ad1.jpg

През 2012 година,  Монди ще пусне пет различни рекламни визии,които очертават пълния спектър на дигитален и хибриден печат, печат наHP  Indigo и високоскоростен inkjet печат. Новите дигиталнитехнологии доведоха до по-големи възможности за професионалнитепечатари по отношение гъвкавост на възможните приложения. Отперсонализирани къси серии, дигитално или хибридно отпечатаниизделия, до обемен мейлинг и транзакционен печат с високоскоростниinkjet машини.

Възможностите саразлични, но успешният резултат зависи също и от специалнооптимизираната за технологията хартия. За да осигури това, приразработване на своите хартии за професионален печат,  Мондиработи тясно и с производители на технологично оборудване (OEMs).
 
Всички хартии за професионален печат на Монди ще бъдат показани наdrupa 2012 в Дюселдорф, Германия, с допълнителен акцент към пазара нависокоскоростен inkjet пазар. „Състезанието“ ще е основна тематика впрезентациите на Монди по време на drupa 2012. Компанията ще покаже ипоследните хартии за високоскоростен inkjet печат с ежедневнидемострации на Océ high-speed inkjet.

Монди ще показва своите продукти на drupa 2012 от 3 до 16 май взала  07.1, щанд B03/B05.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.