Наближава крайният срок за възползване от промоционалните цени за участие в изложението COPI’S

1121
Наближава крайният срок за възползване от промоционалните цени за участие в изложението COPI’S

До края на м. юли желаещите фирми да участват в изложението COPI’S могат да се възползват от промоционалните цени за ранно записване.

COPI’S 2017

 

Два месеца след старта на кампанията по организация на събитието 70 % от изложбените площи на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България са заети, споделят организаторите от Интер Експо Център.

 

COPI’S 2017

Шестото издание на бизнес форума ще се проведе от 2 до 4 октомври 2017 г. в София. И тази година посетителите ще могат да видят машини, технологии и промоционални продукти, чиито премиери бяха показани на най-големите европейски панаири през 2017 г. Като един от акцентите на COPIS се очертава широкоформатният дигитален печат върху текстил и промоционалните продукти. Изложението привлича ежегодно множество специалисти от страната и региона. През 2016 г. броят на посетителите се е увеличил с 20% спрямо предишното издание, съобщават от Интер Експо Център.

През 2017 г. нараства интересът за участие на фирми от Полша. Наред с тях има директни участници от Румъния, Унгария, Чехия. Организаторите обещават още по-мащабно и полезно събитие за бизнеса и хората, които имат интереси, свързани с „най-цветния“ бранш.

Повече информация може да намерите в сайта на изложението – www.copi-s.com

 

COPI’S 2017

Интернет портал за печатни технологии.