Над 120 души посетиха традиционния ни Ден на отворените врати на БАСГП

1122
Над 120 души посетиха традиционния ни Ден на отворените врати на БАСГП

Тази година събитието Open Day 2017 беше посветено на печата в интериора и архитектурата.

 

Събитието се проведе в хотел Империал Пловдив на 13 септември 2017.

Членовете на БАСГП, които участваха, имаха възможността да се запознаят с интериорни дизайнери и архитекти и да обменят бизнес контакти.

 

Осем лектора представиха новости и полезна информация в печата за интериора.

Чуждите гости бяха председателят на Феспа Франция – Christophe Aussenac и Emma Tuddenham – мениджър връзки с международните асоциации на Fespa.

 

Партньор на събитието беше платформата за интериорен и продуктов дизайн Дибла, а 3М България бяха спонсор на събитието. Както обикновено  международната асоциация Fespa беше основен спонсор.

 

В Принт зоната участваха Анталис България и 3М България.
Членовете, които се включиха в изложбата в Принт зоната, показаха свои реализирани проекти в интериора и архитектурата. Всички имаха възможност да раздадат свои мостри и рекламни материали.

 

Целта на Open Day е да свързваме членовете на БАСГП с потенциални клиенти и партньори.

Не пропускайте следващите мероприятия на асоциацията.

 

 

Източник: БАСГП

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.