Над 200 търсещи работа в сайта Dotbrain.eu

1770
Над 200 търсещи работа в сайта Dotbrain.eu

Към днешна дата в първия профилиран сайт за подбор на персонал в печатния бранш има над 200 търсещи работа и 121 регистрирани фирми.

тествани кандидати за работа

 

В сайта има регистрирани дизайнери, специалисти по предпечат, книговезци, технолози и оператори на дигитален печат, акаунти, търговци, сервизни специалисти  и мн. др.
Нашият екип работи усилено по тестването на кандидати чрез нашата система за тестове и оценка. До момента имаме 35 души, които сме оценили.
До края на септември целта ни е да създадем база с над 50 души, които можем да предложим на работодателите.

 

тестове предпечат

HR услугите ни включват:
– подбор на кандидати за отворени позиции;
– оценка на знания на персонал на вече наети в различни отдели на фирмите;
– от септември и специализирани обучения за материали и технологии;

Всички търсещи работа, които желаят да положат тест и да им помогнем да намерят своя работодател, могат да се свържат с нас.
Услугите ни за тях са безплатни.

Важно: Всички регистрирани фирми могат да публикуват напълно безплатно обяви за свободни позиции. Информацията за свободните места ще достигне до хора професионалисти и желаещи да се развиват в областта на печатната реклама.

За контакти: dotbrain.eu

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.