Над 30 свободни позиции за работа в Dotbrain за месец юни

1737
Над 30 свободни позиции за работа в Dotbrain за месец юни

Работни места за оператори на цифрови машини, ситопечатари, помощник печатари за офсетов печат, щанцьори, резачи на прав нож, както и акаунти и търговци в печата и рекламното производство можете да намерите в сайта през месеца.

Ето част от предлаганите позиции в сайта и допълнителна информация по позиции:

Оператор дигитален печат
Работата е на 8 часов работен ден при редовна смяна. Стартовата заплата е 1000 лв с актуализация по договорка. Работата е основно на тясноформатна цифрова машина от производствен клас, необходими са основни познания по предпечатна подготовка

Специалист предпечатна подготовка
Работата на специалиста предпечатна подготовка е на редовна смяна  и основно се състои в проверка и подготовка за печат на файлове за цифров печат. Стартово заплащане 1000лв.

Печатар сито и тампонен печат
Кандидатът трябва да има опит в самостоятелната подготовката за ситопечат на карусели, плоски сита и машини за тампонен печат. 

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
Работата е редовна смяна с тенденция да премине на две смени. Задължително е кандидата да има опит. Стартовата заплата е между 1000 и 1400 лв в зависимост от квалификацията и опита на кандидата. Машината е цялоформатна плоска щанца.
 
Резач на прав нож (на смени)
Позицията се предлага само в Dotbrain. Подходяща е и за хора без опит. Работата е на смени и стартовото заплащане е 900 лв. За опитни резачи на прав нож възнаграждението се договаря допълнително.

Оператор на CTP за фотополимери
Обявата е за гр. Пловдив, работата е на смени, осигурено е обучение. Изисква се техническо образование, средно или висше. Добро заплащане.

Оператор на лазер
Изискват се основни познания в работата с CorelDraw, Illustrator или CAD система. Предимство е висше техническо образование. Позицията е подходяща и за хора без опит. Петдневна работна седмица на редовна смяна.

Всички актуални обявени 32 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:
    * оператори широкоформатен печат
    * ситопечатари
    * търговци на печат и печатни продукти
    * книговезци
    * акаунти
    * и мн. др.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 
За Вас Работодатели: Можем да Ви препоръчаме следните подходящи специалисти, преминали тестовете на Dotbrain.eu:
 
Акаунт дигитален и офсетов печат
Кандидатът има базови познания за предпечатни и печатни процеси. Участвал е активно в оформлението и подготовката на файлове за печат, калкулации на цени и комуникация с клиенти. Подходящ е според тестовете на Дотбрейн за длъжности свързани с калкулации и комуникация с клиенти.

Офсетов печатар
Кандидатът е с повече от 15 години опит като офсетов печатар на половин и цялоформатни машини Хайделберг. Показа много добри резултати на тестовете на Дотбрейн.

Офсетов печатар
Офсетов печатар с голям опит на четири и петцветни машини. Показа отличен резултат на тестовете на Дотбрейн. Много мотивиран и с желание за постоянна работа.

Оператор дигитален печат
Кандидатът има опит в работата с RIP, проверката на файлове и участва в довършителните процеси необходими след печат.

Книговезец
Книговезец с голям опит в ръчна работа и работа с машини. Много добри резултати на теста на Дотбрейн.

 

свободни работни места

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 44
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 92
Преминали тестовете ни: 342
Можем да ви препоръчаме: 26 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 234
Регистрирани потребители: 944

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.