Над 5 800 души изпълниха изложбените зали на Интер Експо Център

733
Над 5 800 души изпълниха изложбените зали на Интер Експо Център

Успехът се крие в симбиозата: световете на текстилната индустрия, печата и рекламата се събраха на изложения ТМТ Експо и COPIS

 

Пълни зали, хиляди посетители, стотици изложители, богата палитра от съпътстващи събития, дискусионни срещи, изложба и безпрецедентни условия за развитие на бизнеса. Това бе обстановката, в която от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център протекоха изложенията ТМТ Експо и COPIS.

Двете паралелно протичащи събития привлякоха вниманието на повече от 5800 професионалисти и доказаха, че формулата на успеха за текстилната индустрия, печата и рекламата се крие в обединяването на енергиите и усилията.

 

 

Текстилът вече има своята професионална платформа – ТМТ Експо

„С първото издание на ТМТ Експо се поставиха основите на изключително важно събитие за текстилния сектор в България и Югоизточна Европа“, коментираха присъстващи в дните на изложението за текстил, машини и технологии. ТМТ Експо се превърнаха в стратегическа точка за сектора, предоставяйки възможност за развитие на бизнеса, подновяване на стари и създаване на нови партньорства, дискутиране и обмен на идеи и определяне на тенденциите.

 

По данни на организаторите ТМТ Експо 2018 е било посетено от над 2500 български и чуждестранни производители, дистрибутори, дизайнери, търговци, инженери и други професионалисти от текстилния бранш. „Осъществихме срещи с производители на тъкани, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил “, коментираха през последния ден участници. Свои щандове разположиха фирми с дейност в проектирането и производството на текстилен дизайн и продукти, технологиите и автоматизацията, производството на прежди и платове, дигитални печатни технологии и технологии за кроене, интериорен текстил, свързващи и закрепващи материали, аксесоари, специализиран софтуер и други.

 

 

Освен изграждането на устойчив бизнес, на ТМТ Експо бяха поставени на дневен ред и много актуални въпроси. Проведената 20-а Националната текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“, събра професионалистите в бранша, които търсеха решение на проблемите в сектора.

Осезаемо бе задоволството на всички присъстващи както от първото издание на ТМТ Експо, така и от COPIS.

 

 

COPIS 2018 – силата на традицията

С още повече заети площи, ръст в броя на изложителите и посетителите, още по-богато съдържание, многобройни продукти и високотехнологични предложения бе белязано 7-ото издание на изложение COPIS. Форумът за пореден път даде възможност за представяне на най-новото в сферата на производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама.

 

 

Единственото в България В2В изложение, посветено на печатната и рекламната индустрия отново се превърна в платформа за разкриване на технологиите и тенденциите и доказа своята функция на своеобразен барометър, по който се измерва динамичността на сектора. На COPIS бяха демонстрирани богатството от възможности при печата, цветовете и платовете, както и нахлуването на високите технологии в света на рекламата с промоционални продукти.

 

 

С възможностите, които предостави, COPIS 2018 привлече над 4000 посетители от България и чужбина, затвърждавайки позицията си на ключово събитие за сектора в страната и региона на Югоизточна Европа. През тази година в изложението се включиха компании от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария и Китай. Всички 120 фирми заеха над 4500 кв.м изложбена площ. „Паралелното провеждане на COPIS и ТМТ Експо разкрива нови възможности пред бизнеса и очертава нови хоризонти пред нас“, коментираха изложители.

 

Бизнесът е единодушен. COPIS 2018 и ТМТ Експо затвърдиха своето място на професионална платформа за текстилната индустрия, печата и рекламата.

 

Източник: Интер Експо Център 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.