Най-актуалните предложения за бизнеса – на изложението COPIS от 2 до 4 октомври

970
Най-актуалните предложения за бизнеса – на изложението COPIS от 2 до 4 октомври

Над 120 директни изложители са заявили участието си

 

За седми пореден път Интер Експо Център ще отвори врати за единственото у нас специализирано изложение, представящо най-новите тенденции и развитието на технологиите в областта на печатните и рекламни комуникации.

 

COPIS се разраства с устойчиви темпове и се утвърждава като ключов за региона, привличайки професионалисти и предприемачи от страната и Югоизточна Европа. Над 120 директни изложители са заявили участието си; повече от 20% са чуждестранни. Фирмите са от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай.

 

Пълната картина с богатото разнообразие от продукти и тяхното приложение ще се разкрие в дните на изложението – първата седмица на октомври.

 

Персонализация и автономност

В отговор на съвременните тенденции Микро АСУ ще даде възможност да се потопим във възможностите за персонализиране, чрез принтерите за директен печат RICOH Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100. Те са подходящи за сферите на модата, декора, рекламата, визуалната комуникация, туризма, спорта и други. За сектора на гравирането фирма АНОНС представя СО2 лазери за гравиране и рязане на неметали както и FIBER лазери за гравиране и маркиране.

 

Присъстващите на COPIS ще се докоснат и до принтера, който не се нуждае от директна операторска намеса – HP Latex 375, предложен от Мираж Груп. Фирмата ще разкрие възможностите и на кътъра SummaCut D160 – с технология за разчитане на регистрационни знаци за контурно рязане.

 

Качествата си ще разкрие цифровата UV система за обогатяване на печатни изделия с частичен и обемен лак и полагане на топъл печат с 3D ефекти MGI Jetvarnish 3DS, от Коника Минолта. Ще бъде представена и четирицветната B2 дигитална преса AccurioJet KM-1, позволяваща печат на субстрати с дебелина до 600 микрона при скорост до 3000 листа на час и пълен контрол върху консумативите. Високо качество на изработка и максимална производителност обещават продуктите от Кантек – цветните системи Ricoh PRO C5200S и Ricoh PRO C7200.

 

Автоматизиране на работния процес

В основата на съвременните процеси е автоматизацията. На COPIS 2018 ще бъде представен и Accurio Flux. Професионалното приложение за цялостна автоматизация на работния процес при обработка на заявки за печат осигурява намаляване на грешките и повишаване на производствения капацитет.

 

Разширявайки дейността си в сферата на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка, компанията „Дилком България“ анонсира иновативния термотрансферен принтер за тагове на TOSHIBA.

 

Продуктите, представящи растежа на един от най-динамичните сектори, очакват своите посетители на седмото изложение COPIS от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център. За първи път, паралелно с изложението, на обща площ от 10 000 кв. м, ще се проведе и TMT Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия.

 

Допълнителна информация за COPIS 2018 ще откриете на copis.com, а всичко за ТМТ Експо ще намерите на tmtexpo.bg.

 

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.