Най-популярните материали в www.printguide.info за месец декември

1687
Spread the love

Безспорно най-голям интерес през месеца предизвика новината в www.printguide.info за създаването на сериграфската база в НХГ Пловдив от БАСГП. Вижте и другите новини.

Най-четени са и новините за продадени нови машини като Konica Minolta bizhub PRO C65hc в Оптимал Принт и Xerox Color 550 в Е Принт. През месец декември имаше и събития, предизвикали по-голям читателския интерес като откриването на новия офис във Варна на Коника Минолта, традиционния вече Wacom Day, организиран от Адком и Жар Компютърс.  Туплекс се премести в нов склад и над 300 посетители искаха да разберат къде е той.

През декември Нео принт предложиха на всички желаещи да тестват безплатно офсетовия печат с Аниколор до края на януари 2013.

Сред десетте най-четени новини попадат интересната история от Русия за много успешна реализирана web to print услуга и информация за новите Epson L210 и L110 със системи за непрекъснато подаване на мастило.  Явно посетителите на сайта не са забравили manroland и с нетърпение очакват всяка новост около компанията.

Вижте всички в топ 10:
1. БАСГП създаде сериграфска база в Националната художествена гимназия Цанко Лавренов в Пловдив – 482
2. В печатница Оптимал Принт ЕООД инсталираха Konica Minolta bizhub PRO C65hc. – 412
3. Printio.ru или как можеш да изкараш пари докато се забавляваш – 354
4. Epson L210 и L110 предлагат печат с изключително ниска цена – 345
5. Туплекс се премести в нов склад – 340
6. Коника Минолта откри офис във Варна – 331
7. Wacom Day 3 – поредна успешна година за конкурса на Адком и Жар Компютърс – 308
8. Тествайте безплатно офсетовия печат с Аниколор – 303
9. Нов Xerox Color 550 в Е Принт – 262
10. Manroland прие първата си поръчка за One Touch -244

Общи посещения за месеца: 15 612
Показвания на страници: 21 026
Средно време, прекарано на сайта: 02:10

58,20 % нови посетители
41,80 % лоялни посетители

Материала написа: Пламен Давидов
Източник данни: Google Analytics

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.