Най-четените публикации през изминалия месец юли 2016 в Printguide

1480
Най-четените публикации през изминалия месец юли 2016 в Printguide

Най-голям интерес е предизвикала новината за очаквано добрата комбинация от Epson SureColor F2000 и Forever Flex Soft (No-Cut).

Голям е бил интереса на потребителите към новините за софтуер, нови представителства в България и предложението за промоционалните цени за изложители по време на предстощия COPI’S. Вижте всичко в Топ 10 тук.

Вижте Top 10:
1. Epson SureColor F2000 и Forever Flex Soft (No-Cut) – очаквано добра комбинация! – 387
2. Как да ускорите работата си с InDesign – 327
3. Промоционали цени за ранно записване в изложението за печатни и рекламни комуникации в България – COPIS – 309
4. Евроинкс вече са дилър на ITW MORLOCK GmbH – 301
5. Най-голямата сделка в историята на Scodix – 289
6. PDF Print Engine 4 от Adobe – 268
7. HARDCORE PROFESSIONAL – нова маркетингова и следпродажбена стратегия на FACTOR.BG – 264
8. Нова версия на Calendar Wizard – 252
9. Общността на Enfocus се разрастна на drupa 2016 – 246
10. Да инвестираш на инат в софтуер – 242

През изминалия месец интерес предизвиква и класацията „Топ 100 фирми за месеца“. Рейтингът на фирмите се формира от интереса на посетителите на каталога Полиграфия Инфо към информацията в техните профили. Вижте пълната класация и по категории тук:  Рейтинг топ 100 фирми

Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.