Най-четените публикации през изминалия месец август 2016 в Printguide

1600
Най-четените публикации през изминалия месец август 2016 в Printguide

Най-голям интерес са предизвикали новините за безплатните софтуери Krita, sK1 и информацията за плъгини за Фотошоп. Вижте и фирмите с най-висок рейтинг в каталога Полиграфия Инфо за месеца.

Традиционно с голяма посещаемост е всичко свързано с новини от български фирми и информация за свободни работни места и препоръчани кандидати за работа от Dotbrain.eu.

Вижте списъка с Топ 10:
1. Безплатният еквивалент на Фотошоп Krita достигна версия 3.0 – 572
2. Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 09.08.2016 – 443
3. Полезни и безплатни плъгини за Photoshop – 433
4. sK1 става наистина мултиплатформен – 413
5. 7 неща за етикетите, които всеки трябва да знае – 409
6. Портал за брандиране на автомобили с фолио – 367
7. Canon превръща в своя основна цел обучението на дизайнери и печатници в областта на inkjet технологиите – 362
8. Ивел СтилМ с обновен продуктов сайт – 337
9. Европапир предлага богато портфолио от дизайнерските хартии – 336
10. Решение за дигитален печат с метализиран ефект от Kurz – 315

През изминалия месец имаше промени в класацията „Топ 100 фирми за месеца“. Победител за месец август с най-висок рейтинг е Бет Принт ООД. Тя е и фирмата, която е най-търсена от потребителите в категория офсетов печат. Сред фирмите с търговска насоченост, победител е Дедал Къмпани ООД. Можете да видите интереса на потребителите към фирмите по категории, като използвате филтъра тук: http://polygraphy.info/rate

Рейтингът на фирмите се формира от интереса на посетителите на каталога Полиграфия Инфо към информацията в техните профили. Вижте пълната класация и по категории тук:  Рейтинг топ 100 фирми

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.