Напиши Коледно пожелание, а ние ще го покажем на всички!

918

Най-яките пет пожелания ще спечелят награда. Можете да гласувате за всички пожелания, които ви харесват, а ние ще наградим най-харесваните.

Остават броени дни до края на 2013 година. Време е да си отдъхнем от работа и да си дадем заслужена почивка.

Един мъдрец е казал, че човек никога не е тъй щастлив, нито тъй нещастен, както си въобразява. Затова нека да изпратим старата година с благодарност, усмивка и вяра, че следващата ще е още по-добра.

 

Време е за наздравици и пожелания.
Поздравете приятели, клиенти или партньори. Публикувайте поздрава си, а ние ще го покажем на всички.
Пет от най-яките пожелания ще спечелят награда след гласуване.

Вижте какво си пожелаха останалите и ако искате, напишете своя поздрав или пожелание

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.