Нарисувай своя уникална тениска или торбичка

2318
Нарисувай своя уникална тениска или торбичка

Ивел стилМ организира уъркшоп за всички, които желаят да си нарисуват тениска или торбичка по време на COPIS.

„Нарисувай своя уникална тениска или торбичка“

 

Необичаен уъркшоп ще се проведе на щанда на ИВЕЛ стил М (зала 3, А12) по време на изложението COPI’S: „Нарисувай своя уникална тениска или торбичка“. Всеки участник ще може да нарисува своят тениска или торбичка със специален маркер. 

 

За да е по-забавно има и уловка…

 

В края на всеки ден авторите на 3 произволно избрани рисунки ще получат подарък (включително и своите рисунки). А в края на изложението жребий ще определи коя от участвалите компании ще получи 10% отстъпка при поръчка на тениски или торбички до 15 октомври 2015.

 

 

COPI’S се провежда от 30 септември до 2 октомври в Интер Експо Център.

Щандът на ИВЕЛ стил М е в зала 3, А12.  

Не пропускайте да си вземете и новия каталог по време на изложението.

За контакти: Ивел стилМ 

гр. София
ул. Кукуш № 1
Тел./Факс: 02/ 929 13 45
Тел./Факс: 02/ 929 73 81
Тел./Факс: 02/ 821 14 04

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.