Национален сервиз от Графтек ООД

1096
Национален сервиз от Графтек ООД

Графтек ООД разширява дейността си със сервиз на полиграфическа техника на територията на цяла България. Необходимостта от надежден, бърз и компетентен сервиз е от ключово значение за успешния бизнес на всяко едно полиграфическо производство.

За да бъдат максимално полезни на своите настоящи и бъдещи клиенти, Графтек ООД разчитат на висококвалифицирани специалисти в областта на електрониката, механиката и автоматизацията с изключително богат опит.

Понякога е критично някоя машина да бъде ремонтирана възможно най-бързо, за това Графтек ООД предлага услугата FastPRO , с която ще бъдат до вас в рамките на 24 часа, включително и в почивните дни.

За оборудване, което е от особена важност за вас, се предлага услугата PROTech, за да сте спокойни в дългосрочен план, че има кой да се погрижи за поддръжката и ремонта.

Услугите на Графтек ООД включват:

  • Консултации по телефон или имейл.
  • Отдалечено наблюдение и диагностика чрез Интернет*.
  • Профилактика и превантивно обслужване.
  • Посещение на място при сервизно събитие в рамките на 24 или 72 часа.
  • Диагностика и отработване на сервизни събития.
  • Доставка и монтаж на модули и резервни части от производител или ОЕМ доставчик.

*за моделите машини, които поддържат тази функция

За повече информация можете да се свържете с Графтек ООД.

www.LabelsTech.com
office@labelstech.com
02/466 67 59

Графтек ООД в каталога Полиграфия Инфо
Търговия и сервиз на оборудване за отпечатване и довършителни операции на самозалепващи етикети на ролка. Компанията е официален представител на Trojan Label и GM.dk (Grafisk Maskinfabrik A/S) за България.

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.