На 15 септември отваря врати новият офис на J Point

2312
На 15 септември отваря врати новият офис на J Point

Първият учебен ден през тази година ще бъде специален ден не само за учениците, но и за нас в J Point+

 

15-ти септември ще е първият работенден на новия ни Централен офис в София, намиращ се в жк. Хаджи Димитър, ул. Иван М. Йончев 14, където предстои да се преместим (виж на картата).

Новият адрес, който се намира непосредствено до моста „Чавдар“, ще събере на едно място цялата административно-производствена база на Oфис 1 на J Point+ (бул. Тотлебен 34), включително производителя на пластмасови карти J Point Cards и web-to-print портала Print2day.bg, които са част от фирменото портфолио. Офис 2 на J Point+ (бул. Шипченски проход 63) се запазва и продължава да функционира.

Настоящият Oфис 1 на J Point+ временно ще продължи да работи с клиенти и след 15 септември, докато не осигурим възможно най-плавното пренасочване към новата локация на ул. Иван М. Йончев 14.

 

Важно уточнение – компанията за широкоформатен печат J Point, която е част от J Point Group, засега остава на бул. Тотлебен 34 и ще се присъедини към J Point+ на по-късен етап.
Новата и модерна база на J Point+ в жк. Хаджи Димитър ще отговаря напълно на увеличения производствен капацитет на печатницата, което ще ни позволи да ви предлагаме още по-добри печатни продукти, по-добро и структурирано обслужване  и логистика, както и повече места за паркиране за удобство на нашите клиенти.

Контактите на J Point+  за поръчки и запитвания остават непроменени:
Офис 1 (Чавдар): тел. 02 437 37 99 / e-mail: indigo@j-point.net
Офис 2 (Шипченски проход): тел. 02 439 11 70 / e-mail: indigo2@j-point.net

Екипът на J Point+ 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.