Нека заедно се преборим с митовете за хартията

1492
Нека заедно се преборим с митовете за хартията

Време е да развенчаем митовете за хартията и за целта се нуждаем от Вашата помощ. Само и единствено благодарение на нашите взаимни усилия ние можем да се преборим с всички погрешни разбирания.

В наши дни все повече навлиза теорията, че използването на хартия не е еко-отговорен акт. Обществото и големите компании се опитват да ни наложат да избягваме печатните материали на всяка цена, да спрем да произвеждаме милиони копия печатни каталози и да попълваме всички административни форми онлайн. Разпространена е тезата, че “Колкото по-малко хартия използва една компания, толкова по-еко-отговорна е тя“. Но дали наистина това е така?

 

Ние от Анталис разработихме комуникационни инструмeнти, под формата на банери, които всеки един от Вас може да използва в своя сайт, мейл и т.н.

По този начин Вие ще имате възможността да предоставите на Вашите клиенти една достоверна информация, подкрепена от факти и цифри за степента на еко-отговорност в използването на хартия.Тези инструменти се уповават на видео, което представя всички екологични предимства на хартията.

Бъдете еко-отговорни и използвайте хартия!

Източник: Анталис България

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.