Нестандартното е нашата класика

3734
Spread the love

На 03.05.12 под слогънът „Нестандартното е нашата класика“ официално беше открит вторият офис на J-Point +, който се намира на бул. “Шипченски проход” 63.
inline_960_https://printguide.info/images/jpoint_otkrivane.jpg

С тематични цветове в оранжево и зелено гостите получиха коктейл навхода. Тематична беше и музиката, която съчетаваше съвременни хитовеизпълнени в класически аранжимент. Кратък образователен семинар отмениджърите на фирмата предизвика интерес в гостите на тема „Дигиталнияпечат в съвременната форма на комуникация“ и за това накъде се развивапечатната индустрия. Всеки пожелал гост се снима на нестандартнатастена на славата с различен музикален инструмент и получи на тръгванеот събитието подарък-изненада, снимка в рамка от събитието. Гоститеразгледаха и изложбата, на която J-Point + беше показала продуктиизработени от фирмата.

Изложбатаще продължи до края на месец май. Всеки желаещ може да посети офиса, зада я разгледа, както и да види цялостния работен процес в печатницата.

Tърговският екип на J-Point + ще ви разходи из печатницата ище ви покаже различни видове продукти и детайли при изработката им.Може да разгледате всякакъв вид тефтери, календари, покани, баджове иоще много други продукти. В Офис 2, може да вникнете в кухнята нанещата и да видите как една идея става реалност.

inline_127_https://printguide.info/images//PIC_149.JPG

inline_374_https://printguide.info/images//PIC_016.JPGinline_198_https://printguide.info/images//PIC_015.JPG

Вижте facebook групата на Джей Пойнт Груп: www.facebook.com/jpointgroup

Снимки от откриването можете да видите тук:  www.facebook.com/media

И в новата галерия на Printguide:  gallery.printguide.info

Повече за новата печатница на Джи Пойнт Плюс ООД вижте тук:

J-Point +
Офис2
гр. София, бул. “Шипченски проход” 63 (в двора набившия Завод Електроника)
тел./факс: 02/ 439 11 70
тел./факс: 02/ 439 11 71
E-mail: indigo2@j-point.net
web: www.j-point.net

Биографична информация