Нестандартното е нашата класика

3778

На 03.05.12 под слогънът „Нестандартното е нашата класика“ официално беше открит вторият офис на J-Point +, който се намира на бул. “Шипченски проход” 63.

J-Point +

С тематични цветове в оранжево и зелено гостите получиха коктейл на входа. Тематична беше и музиката, която съчетаваше съвременни хитове изпълнени в класически аранжимент. Кратък образователен семинар от мениджърите на фирмата предизвика интерес в гостите на тема „Дигиталния печат в съвременната форма на комуникация“ и за това накъде се развива печатната индустрия. Всеки пожелал гост се снима на нестандартната стена на славата с различен музикален инструмент и получи на тръгване от събитието подарък-изненада, снимка в рамка от събитието. Гостите разгледаха и изложбата, на която J-Point + беше показала продукти изработени от фирмата.

Изложбата ще продължи до края на месец май. Всеки желаещ може да посети офиса, за да я разгледа, както и да види цялостния работен процес в печатницата.

Tърговският екип на J-Point + ще ви разходи из печатницата и ще ви покаже различни видове продукти и детайли при изработката им. Може да разгледате всякакъв вид тефтери, календари, покани, баджове и още много други продукти. В Офис 2, може да вникнете в кухнята на нещата и да видите как една идея става реалност.

Вижте facebook групата на Джей Пойнт Груп: www.facebook.com/jpointgroup

Снимки от откриването можете да видите тук:  www.facebook.com/media

И в новата галерия на Printguide:  gallery.printguide.info

Повече за новата печатница на Джи Пойнт Плюс ООД вижте тук:

J-Point +
Офис 2
гр. София, бул. “Шипченски проход” 63 (в двора на бившия Завод Електроника)
тел./факс: 02/ 439 11 70
тел./факс: 02/ 439 11 71
E-mail: indigo2@j-point.net
web: www.j-point.net

Интернет портал за печатни технологии.