Новата рутерна система RM-L на Zund спечели награда от EDP

1148
Новата рутерна система RM-L на Zund спечели награда от EDP

Новата рутерна система на Zünd RM-L печели награда от EDP 2017. С до 3,6 kW мощност, рутерната система определя нови стандарти за ефективност дори при обработка на такива твърди и дебели материали като акрил и дърво.

Най-добра цифрова система за рязане

 

Жури от експерти на Европейската асоциация за цифрови печатни издания EDP удостои Zünd с награда за „Най-добра цифрова система за рязане“ за новата рутерна система RM-L.

 

RM-L на Zund

С впечатляваща 3.6 кВт мощност, RM-L може да се използва за рязане на акрил, поликарбонат, ACM, Forex и MDF с безпрецедентна скорост и ефективност. Силата на този рутер, комбиниран с въртящ момент до 0,7 Nm, отваря нови възможности за обработка на дебели, твърди, плътни субстрати. Благодарение на RM-L е постигната по-голяма скорост на обработка и дълбочина на рязане и същевременно се намаляват броя на пасовете, нужни за изрязването на тези материали. Това от своя страна води до значително по-висока производителност. Друг важен компонент на новата система е автоматичното устройство за смяна на инструменти ARC. Експертното жури на ЕDP посочи факта, че рутерният модул RM-L позволява система за рязане да се трансформира само за секунди до високопроизводителен рутър предназначен за тежки и трудни приложения. 

Източник: Мираж Груп 

Интернет портал за печатни технологии.