Нова година с продуктите на Булгед

1510

Повечето от продуктите носят кредитни точки, чрез които можете да закупите определени продукти по ваш избор.

Булгед Ви предлага специалната си селекция продукти за календарната кампания. Тя включва добре познатите и наложени изделия. Към тях добавихме и нови, съобразени с вашите желания и потребности. Както винаги, всеки от продуктите може да се персонализира – с индивидуална глава за календар, корица или реклама на предвидената позиция.

Сред новите ни предложения са календар-бележниците, които ще произведем с корици по ваш дизайн, специалният екологичен календар, подходящ за всички, които са загрижени за околната среда и тематичните многолистови календари с подбрани снимки.

Най-популярните продукти – работните календари Класик, Елит и Бизнес отново са на линия при най-изгодни условия. Освен тях можете да изберете и календари-пирамидки или настолен календар-бележник.

Поръчайте висококачествените продукти на Булгед и ги допълнете с Вашия дизайн, за да си осигурите успешна календарна кампания.

Повечето от продуктите носят кредитни точки, чрез които можете да закупите определени продукти по ваш избор, които да допълнят коледните подаръци.

За повече информация посетете специалния сайт за коледната кампания – http://2011.bulged.net или се обърнете към центъра за обслужване на клиенти на дигиталния печат – тел. (02) 8061 120.

С пожелание за успешна и доходна кампания,
Екипът на Булгед

Интернет портал за печатни технологии.