Нова Дизайн колекция от Европапир България

1096
Нова Дизайн колекция от Европапир България

Най-новата актуализирана версия на известния на пазара дизайнерски каталог на Европапир е вече факт.

 

Тази година, той е разделен на две части в красива кутия, с над 250 качества хартия и картони, обособени в шест раздела: бели, цветни, структурни, метализирани, пауси и синтетични хартии.

Цветовете, използвани при производството на новите каталози са: розово и синьо – като основни и кафяво и сиво, като второстепенни. Вплетени хармонично помежду си, те придават цялостната визия на кориците и твърдата кутия, вдъхвайки увереност и свежест на продукта.

 

Дизайн колекцията се е разраствала и претърпявала промени през годините, но този път добавените гами на дизайн хартии са повече от всякога.

 

Ето някои от новите имена в каталога: Gmund Urban, Gmund Leather, Esprit de Nature, Glamour, Classy Covers и почти изцяло променената гама от Color Style Smooth.

 

  

Освен нови цветове и структури, новият ни каталог се отличава и с високограмажни картони и мукави. В повечето от съществуващите стари колекции са добавени високи грамажи – 440, 500, 540гр., а има и цяла нова колекция от цветни мукави с недвусмисленото название Sumo. Въведена е и една нова колекция с лепилен слой –  Multiloft, от чиито хартии много лесно се формира визитка тип „сандвич“ само при рязане на печатарски нож.

Дизайн колекцията на Европапир предизвиква вниманието на дизайнери, рекламни агенции, печатници и др., привлечени от красотата и необходимостта от тези хартии.

 

Ако и вие имате интерес и искате да се възползвате от възможностите на новата колекция на Европапир, можете да се свържете с Вашия търговец и да поръчате Вашия нов каталог.

 

 

За контакти:

София, 1756, бул. Климент Охридски № 148
Тел.: 02/ 961 98 98 (вътр. 104 или 201)
Факс: 02/ 962 23 14

Пловдив, ул. Рогошко шосе 5км
Тел.: 032/ 332 325
Тел.: 0886/ 700 626

office@europapier.bg 

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър