Нова книга ви помага да пестите време, пари и да опазвате околната среда

1375
Spread the love

Adrian Bullock е автор на Зеления наръчник за дизайна и производството на печатни материали. Това е ръководство с приложими съвети как да намалите въглеродния отпечатък на проектите си.

inline_414_/images/2013-06-25.jpg

Adrian Bullock използва за основа на книгата опита, който е натрупал в продължение на 20 като производствен мениджър в Oxford University Press. Той е работил и върху екологични проблеми и управление на печата за големи организации, сред които са UNICEF, UNESCO, и ООН. Той споделя знанията, които е натрупал в новата си книга, озаглавена Зеления наръчник за дизайна и производството на печатни материали.

Това е практически наръчник с реалистични съвети, които всеки може да изпълни, за да намали вредното въздействие върху околната среда на проектите си. Книгата изобилства със схеми и диаграми, които представят визуално по-сложните зависимости и помагат на читателите да помогнат за опазването на околната среда, като същевременно намалят разходите си.

Източник:
mydesignshop.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.