Нова производствена линия за твърди подвързии в Джи Пойнт Плюс

1946
Нова производствена линия за твърди подвързии в Джи Пойнт Плюс

Дигиталната печатница инвестира в производствена линия за твърди подвързии и можете да си поръчате продукти с каширане върху мукава с различна дебелина, бирен картон и велпапе.

производствена линия за твърди подвързии

 

Автоматизираният процес намалява времето за изработка и спестява голяма част от довършителните обработки. Продуктите, които можете да поръчате включват: каталози, менюта, сметници, тефтери, крипбордове, POS материали с различна дебелина и други.

Вижте всички продукти, които предлага компанията.

Източник: Джи Пойнт Плюс

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.