Новите Pantone скали са вече в продажба в електронния магазин

15128
Новите Pantone скали са вече в продажба в електронния магазин

В наличност са най-търсените скали FORMULA GUIDE, COLOR BRIDGE и новите Pantone Plus Series Starter Guide и индикатора за оценка на осветеността PANTONE® LIGHTING.

PANTONE PLUS FORMULA GUIDE Solid Coated & Solid Uncoated
Новата PLUS FORMULA GUIDE (2022 година) съдържа всички настоящи PANTONE цветове, плюс 224 нови, подредени в хроматичен ред. Скалата съдържа всички нови цветове добавени от 2010 до 2022 година включително.

 

 

 

 


Pantone Bridge скала ценаPantone COLOR BRIDGE® Coated

Pantone COLOR BRIDGE® (2019 година) дава връзката между PANTONE цветовете с CMYK и RGB.
С помощта на COLOR BRIDGE визуално можете да сравните цветовете, както биха се отпечатали с помощта на процес цветовете – CMYK и Pantone. На една и съща страница за сравнение цветът е отпечатан с Pantone мастило и CMYK мастила, както и са обявени стойностите в RGB и HTML Color/Hex за web.

 

 

 


Добавка от 224 цвята за Pantone Formula Guide

Добавката за PLUS FORMULA GUIDE  съдържа 224 нови (от 2022 година) цвята, подредени в хроматичен ред. Скалата е допълнение само към PANTONE FORMULA GUIDE Solid Coated & Solid Uncoated с каталожен номер GP1601B(2019 година).

 

 

 

 

 

пантон скалаPantone Plus Series Starter Guide
Pantone Plus Series Starter Guide е чудесен избор за хора, които за първи път използват Pantone Colors. Перфектен е  за начинаещи дизайнери, но може да се използва и като бюджетна алтернатива на пълно функционалната FORMULA GUIDE. Starter Guide включва 543 цвята, специално подбрани от всички Pantone Plus Series Color библиотеки, включително от PASTELS, NEONS, PREMIUM METALLICS Coated; CLASSIC METALLICS Coated; and Colors Coated & Uncoated. В една скала са събрани за Coated и Uncoated.

 

 

Индикатор за оценка на осветеността PANTONE® LIGHTING
Индикаторите за оценка на осветеността представляват стикери, състоящи се от две светлочувствителни полета, които променят цвета си според цветната температура. При подходящата светлина(отговаряща на приетия стандарт) двата индикатора изглеждат еднакви.

Линк към онлайн магазина.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.