Новите Pantone скали са вече в продажба в електронния магазин

12879
Spread the love

В наличиност са най-търсените скали PLUS FORMULA GUIDE, PLUS COLOR BRIDGE и новите Pantone Plus Series Starter Guide и индикатора за оценка на осветеността PANTONE® LIGHTING.

inline_979_/images/2016/03/pantone_formula_guide_2016_xdav.jpgPANTONE PLUS FORMULA GUIDE Solid Coated & Solid Uncoated
Новата PLUS FORMULA GUIDE (2016 година) съдържа всички настоящи PANTONE цветове, плюс 112 нови, подредени в хроматичен ред. Скалата съдържа всички нови цветове добавени от 2010 до 2016 година включително.

 

 

 

 

 

inline_719_/images/2016/03/pantone_bridge_coated_2016_hwec.jpgPantone COLOR BRIDGE® Coated
Pantone COLOR BRIDGE® (2016 година) дава връзката между PANTONE цветовете с CMYK и RGB.
С помощта на COLOR BRIDGE визуално можете да сравните цветовете, както биха се отпечатали с помощта на процес цветовете – CMYK и Pantone. На една и съща страница за сравнение цветът е отпечатан с Pantone мастило и CMYK мастила, както и са обявени стойностите в RGB и HTML Color/Hex за web.

 

 

 

 

inline_517_/images/2016/03/suppliment_pantone_formula_guide_1_pdyf.jpgДобавка от 112 цвята за Pantone Formula Guide
Добавката за PLUS FORMULA GUIDE  съдържа 112 нови (от 2016 година) цвята, подредени в хроматичен ред. Скалата е допълнение само към PANTONE PLUS FORMULA GUIDE Solid Coated & Solid Uncoated с каталожен номер GP1601(2015 година)

 

 

 

 

 

 

inline_292_http://shop.printguide.info/products/pantone/product_4161.jpg.pngPantone Plus Series Starter Guide
Pantone Plus Series Starter Guide е чудесен избор за хора, които за първи път използват Pantone Colors. Перфектен е  за начинаещи дизайнери, но може да се използва и като бюджетна алтернатива на пълнофункционалната PLUS FORMULA GUIDE. Starter Guide включва 543 цвята, специално подбрани от всички Pantone Plus Series Color библиотеки, включително от PASTELS, NEONS, PREMIUM METALLICS Coated; CLASSIC METALLICS Coated; and SOLID Colors Coated & Uncoated. В една скала са събрани за Coated и Uncoated.

 

 

inline_14_http://shop.printguide.info/products/pantone/product_2664.jpg.pngИндикатор за оценка на осветеността PANTONE® LIGHTING
Индикаторите за оценка на осветеността представляват стикери, състоящи се от две светлочувствителни полета, които променят цвета си според цветната температура. При подходящата светлина(отговаряща на приетия стандарт) двата индикатора изглеждат еднакви.

Линк към онлайн магазина.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.