Новият ръчен карусел KRUZER на M&R е вече в България

2247
Новият ръчен карусел KRUZER на M&R е вече в България

Най-новата ръчна каруселна машина на M&R – Kruzer, вече е инсталирана в печатница „Радев Принт”.

KRUZER M&R България

 

Собственикът на печатницата г- Радев отново се довери на качеството на M&R и допълни машинния си парк с новата машина. Печатница Радев Принт е изцяло оборудвана с машините на M&R – от високия клас автоматичен карусел Sportsman E, сушилня Sprint 2000, междинни сушилни, експонатор и др. Безотказната и прецизна работа на машините мотивира собственика на печатницата отново да закупи машина на M&R– ръчния карусел KRUZER, който притежава изключителна прецизност и стабилност на настройките е и на достъпна цена за нашия пазар.
 
Моделът е със 6 печатни секции , стандартно обурудвани със странични клампи и 4 работни маси – алуминиеви, с гумено покритие. Още за KRUZER.

M&R-USA е най-големият производител на оборудване за ситопечат в света. Всяко едно оборудване е изработено с изключителна прецизност към всеки детайл и гаранция за качество, уздръжливост, иновативност и отличен дизайн и е подкрепено с 24 часов достъп до сервиз, поддръжка и висококачествени резервни части.

Официалният представител за България на M&R – USA е фирма ПОЛИ ТЕК ООД 1618 София, Бул. Братя Бъкстон № 40, Етаж 3,
Тел.: 02-930 57 29 / 02-856 68 69; Факс: 955 54 78;
e-mail: info@politekbg.com; www.politekbg.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.