Новият сайт на BMG

1632
Новият сайт на BMG

BMG вече разполага с богат електронен сайт в публичното интернет пространство – www.bmg.bg

Основният софтуерен дистрибутор в България, BMG Ltd., вече разполага с богат електронен сайт в публичното интернет пространство.

На адрес www.bmg.bg може да бъде намерена информация както за фирмата, така и за продуктите и промоциите на световно известните производители на софтуер за България, които BMG представя.

Новинарската секция заема челно место в сайта и всеки, който се интересува от технологични и търговски новости може да се осведоми бързо, лесно и от сигурен източник за тях.

В секция Продукти са представени всички актуални продукти и версии на софтуерните производители, чиито партньор за България е BMG.

При възникване на въпроси, в сайта има предвидена секция за поддръжка, където всеки може да зададе своите въпроси към специалистите на фирмата и да получи компетентна информация. Тук може да се осъществява и пренасочване към специализирани сайтове за поддръжка на конкретните софтуерни производители.

BMG държи на традиционно добрите си контакти със своите фирми-дилъри на софтуер и предоставя в сайта си информация за тях с цел улесняване на потенциалните клиенти при закупуване.

Статии на тема лицензиране, особености при избора на лицензи и теми, засягащи пряко ИТ мениджърите на всяка фирма, също намират своето място в страницата на BMG.

Интуитивната навигация на сайта дава възможност посетителите лесно и бързо да се ориентират в разнообразието от информация. Редовната му поддръжка с най-новата информация, касаеща предлагането на софтуер на българския пазар осигуряват на потребителите му удобен и бърз начин да научат повече, да получат компетентен съвет и да вземат най-доброто решение в техния конкретен казус при подбор и закупуване на софтуер.

За BMG

BMG е оторизиран дистрибутор за България на световните софтуерни производители Microsoft (САЩ), Symantec (САЩ), Autodesk (САЩ), Adobe Systems (САЩ), Corel Corp. (Канада) и Pantone (САЩ).

За повече информация посетете: www.bmg.bg

Интернет портал за печатни технологии.