Новият сайт Arjowiggins Creative Papers

1344
Новият сайт Arjowiggins Creative Papers

Международните стандарти за ефектни хартии

arjowiggins

Новият уебсайт на Arjowiggins Creative Papers е вече факт. Проектиран да бъде удобен инструмент за креативните умове по света, сайтът използва връзки с The PaperBook – каталогът с международните стандарти на ефектните хартии, който излезе миналата година. Новият уебсайт предоставя на посетителите си едно интригуващо и интуитивно изживяване, с което по лесен и приятен начин да намерят пълна информация за хартията, която ги интересува. Иновативното търсене позволява бързо и лесно търсене сред богатото разнообразие от хартии, картони или пликове на Arjowiggins Creative. Сега може да бъде изтеглена-4- пълна информация за всеки продукт, пълна продуктова гама и дори снимка на продукта, което би помогнало на дизайнерите да придобият по-пълна представа за медията, върху която проектът може да бъде отпечатан.

color

Сайтът предлага и нова функция за електронна търговия, която дава възможност за закупуване на мостри от всеки артикул от всяка точка на света. Доставките стават от един до три дни от датата на поръчката. Това прави ефектните хартии на Arjowiggins Creative едни от най-достъпните и лесно приложими ефектни хартии за всички бъдещи проекти. Сега всеки комуникационен мениджър, дизайнер, рекламист или печатар по света може да си избере няколко картона, които иска да види или да пробва за следващата си брошура и да получи мостри от тях до няколко дни, а когато се спре на дадения картон, може да го поръча от най-близкия за него дистрибутор.

Сайтът е създаден, за да се улесни процеса на подбор на хартии колкото се може, повече и да даде на потребителите по-ясен изглед за това какво Arjowiggins Creative могат да предложат.

color_paper

Основните предимства на сайта са:

  • Интуитивна лентата за търсене, която е оборудвана с няколко филтъра, за да направят търсенето ви лесно, бързо, а резултатите конкретни.
  • Възможност за разглеждане на пълна колекция от продукти на Arjowiggins Creative Papers, според цвят, покритие или грамаж.
  • Поръчка на мостри от всяка точка на света с доставка до 3 дни. Тази услуга е платена.
  • Пълна информация за всеки продукт – продуктова гама, подходящи печатни техники, технически характеристики, декларации за екологични сертификати.
  • Реалистична снимка на всеки продукт за улеснение на дизайнерите.
  • My Project – място, където потребителите могат да запазват продукти, които са свързани с техния проект и да ги споделят лесно със своите колеги, клиенти и контрагенти по проекта.
  • Въз основа на вече направените селекции, сайтът може да предложи допълнителни продукти, които могат да ви бъдат интересни.
  • Новият сайт arjowigginscreativepapers.com е достъпен за всички устройства, включително таблет и смартфон – на четири езика: английски, френски, испански и китайски.

Посетете arjowigginscreativepapers.com и се насладете на страхотните хартии, които можете да видите там.

Ексклузивен дистрибутор за България на ефектните хартии на Arjowiggins Creative е Анталис България ЕООД

Източник: Анталис България ЕООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.