Нови материали от STAHLS

3978

Водещият американски производител на материали за апликация на плат, STAHLS’ представи нов текстилен флекс материал за апликация.


Premium е полиуретанов материал за изрязване и апликация върху плат, с гарантирано качество на цена без конкуренция:

ширина на ролката 50 см. / дължина на ролката 30 м.
Цена на линеен метър (1/2 м2): 10,95лв. без ДДС

Характеристики:
Супер тънък, лек и разтеглив 90 микронен материал на базата на полиуретан със здрав лепилен слой и подложка, предназначен за изрязване от режещ плотер и последваща апликация върху плат. Идеален за изрязване и апликация, както на големи, така и нa много малки и сложни детайли. Повърхността на материала е матова и това дава на потребителя оптимална плътност при готовата (апликирана) продукция. CAD-CUT® Premium се предлага в широка гама от цветове и е идеален за многоцветни апликации. Реже се огледално.


(на снимката: предлаганите цветове)

CAD-COLOR Premium Print PU e тънък и разтеглив материал с матов ефект за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат:

Характеристики:
CAD-COLOR® Premium Print е бял PU материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът се отличава със силна разтегливост, еластичност и ефирност на щампата, непрозрачност, висока резолюция на отпечатаното и апликирано изображение, живи и плътни цветове. Идеален за щампи върху тъмен или светъл текстил. В зависимост от използвания предпазен лист по време на трансфера, може да получите брилянтен цвят с матов или гланцов оттенък. Материалът може да се изпира на температура до 40?C!
Цена на линеен метър (1/2 м2): 12,60лв. без ДДС

Повече за приложението на материлите вижте тук: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.