Нови позиции за „Специалист предпечат“ и „Помощник печатар на ролна хибридна машина“ са акцентите през тази седмица в Dotbrain

1945
Нови позиции за „Специалист предпечат“ и „Помощник печатар на ролна хибридна машина“ са акцентите през тази седмица в Dotbrain

Вижте пълния седмичен обзор с дата 20.01.2016 на новите предложения в сайта тук.

work
 
Най-нови длъжности от тази седмица:

Специалист предпечат
Характерно за длъжността е, че от служителя се изисква основно проверка на клиентски файлове и подаването на файлове за печат към печатни машини (основно широкоформатни цифрови, машини за директен печат върху плоскости и рутер). Необходими са много добри познания в предпечатната подготовка и управлението на цветовете. Познаването на спецификата на широкоформатния печат не е задължително, но е предимство. Длъжността се предлага само в Dotbrain.eu. Вижте още тук.

Помощник печатар на ролна хибридна машина
Основно изискване е желанието за развитие в тази професия. Характерно е работа на 12 часови смени. Дневна, нощна и два дена почивка. Предлага се обучение, опит не е задължителен. 650 лв. стартова месечна заплата с осигурен транспорт. Длъжността се предлага само в Dotbrain.eu. Вижте още тук.

Актуално
Оператор на цифрова печатна машина
Позицията дава възможност за работа на най-новата дигитална машина в България с днешна дата. Изискванията са познаване на предпечатната подготовка. Кандидатите за длъжността ще имат възможност за работа с най-съвременна технология. Лично препоръчваме позицията. Вижте още тук.

Активни обяви (виж седмичен обзор от 13.01.2016):

Мениджър продажби в дигитална печатница
Резач на прав нож
Помощник машинист за офсетов печат
Специалист предпечатна подготовка
Ножар на прав книговезки нож
Резач на прав нож
Специалист предпечатна подготовка
Специалист софтуерни системи за печатници
Специалист предпечатна подготовка на етикети
DTP специалист

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни, без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е обявата да е свързана с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 26
Наети служители до момента: 22
Регистрирани фирми: 144
Регистрирани потребители: 361

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.