Нови серии хартии и ефектни опаковки и етикети от Европапир и Джей Пойнт Плюс

2490
Нови серии хартии и ефектни опаковки и етикети от Европапир и Джей Пойнт Плюс

Европапир, партньор и доставчик на J Point Plus за хартии и картони, представи на специално събитие най-новите си ефектни продуктови серии.

 

С новите серии хартии и картони J Point Plus може да предложи печат и производство на богато портфолио от луксозни и качествени кутии, опаковки и етикети за комерсиални продукти – алкохолни и безалкохолни напитки, хранителни изделия, аксесоари и други, за които имате високи очаквания от гледна точка на продажби и ценово позициониране.

 

J Point Plus предлага изработка на опаковки и етикети със следните хартии на Европапир:

Crush – революционна екологична хартия от агро-промишлени отпадъци – царевица, цитрусови плодове, киви, маслини, бадеми, лешници и кафе. Приложения: луксозни опаковки, етикети, картички, визитки, брошури.

ColorStyle Smooth – висококачествен картон с гладка повърхностна структура, който предлага добра печатаемост. Приложения: луксозни опаковки, календари, картички.

 

ColorStyle Leather – висококачествен картон, имитиращ кожа. Отличава се с добра издръжливост, пластичност и отлични печатаеми възможности. Приложения: опаковки, кутии, корици и твърди подвързии, календари и картички.

Via Liad – има оребрена повърхностна структура и може да се комбинира с други колекции на VIA в различни проекти. Приложения: рекламни материали, пликове, годишни доклади, брошури и други корпоративни материали.

Via Linen – колекция от хартия за писане, която се предлага с нова палитра от съвременни цветове. Приложения: рекламни материали, пликове, годишни доклади, брошури и други бизнес приложения.

Remake – луксозна, рециклируема и 100% биоразграждаща се хартия с отлични резултати при печатане. Приложения – брошури, списания, опаковки и още.

 

 

Stone – здрава и водоустойчива хартия с каменен ефект. Приложения: папки, бланки, визитки, пликове, сертификати, брошури, доклади, календари, покани.

Pur Coton – 100% памучна хартия с кадифена повърхност в 4 цвята (Cocaine, Smoke, Poudre-Noir, Absintje). Pur Coton е подходяща за ситопечат, офсетов печат и довършителни процеси, като топъл печат и преге.

Via Felt – предлага се в екологични цветове с естествени примеси, изработени от рециклиран материал. Приложения: рекламни материали, пликове, годишни доклади, брошури и други корпоративни материали.

Twill – висококачествена релефна хартия с двустранен ефект. Приложения: луксозни опаковки и картички.

Wood – висококачественa хартия с повърхност, имитираща дървесина. Подходяща за както опаковъчни материали, така и за маркетингови материали за мебелната промишленост, луксозните козметични опаковки и др. Хартията може да се използва за производство на пликове, корици и пощенски картички.

 

Всички хартии и картони могат да бъдат разгледани и поръчани в J Point Plus за изработката на Вашите печатни приложения.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.