Нови услуги от J-Point Group

1149
Нови услуги от J-Point Group

Вече можете да си поръчате продукти с твърда подвързия и карти с флок

Най-новата услуга, която можете да поръчате в J-Point + e твърда подвързия. Дигиталната печатница инвестира в производствена линия за твърди подвързии и вече можете да си поръчате продукти с каширане, на мукава с различна дебелина, бирен картон и велпапе.

 

jeybong_011_l0n9

 

Автоматизираният процес намалява времето за изработка, тъй като спестява голяма част от довършителните обработки, които доскоро J-Point + изпълняваха ръчно. Продуктите, които можете да поръчате включват: каталози, менюта, сметници, тефтери, крипбордове, POS материали с различна дебелина и други. Вижте всички продукти, които предлага компанията.

 

 

dsc_18993_qhjc

Второто предложение е от J-Poimt Cards – специални карти с флок.
Флокът представлява фини мъхести влакна, които могат да се апликират върху PVC картите. По този начин те изглеждат по-луксозни и ефектни. Допирът на флока е като меко кадифе и може да бъде нанесен частично или върху цялата карта. Предлагат се огромен брой форми и цветове, с които дизайнерите да пресъздадат ефекти като сняг, трефа, кадифе, модни елементи и т.н.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.