Нови функционалности при решенията за термосвиване

1026
Нови функционалности при решенията за термосвиване

Италианският производител в областта на решенията за опаковане с термосвиваемо фолио Minipack-Torre представи новата генерация модели Replay EVO. Моделите се отличават със своите подобрения в управлението и функциите при моделите EVO 40 и EVO 55.

Raplay EVO 55

 

Често потребителите на по- широко достъпните полуавтоматични камерни машини за опаковане с термосвиваеми фолиа изпитват трудности при работа с по- леки продукти, както и при следенето на броят запечатани изделия. Също и при работата с не толкова качествени фолиа. Всичко това вече е в историята. С новото поколение камерни машини на Minipack-Torre може прецизно да регулирате скоростта на обдухващия вентилатор, което гарантира безпроблемна работа при много леки изделия. Десетте програми позволяват на всеки потребител да работи с голяма гама продукти, без да му се налага постоянно да избира правилните настройки. Можете значително да заздравите слепващия ръб в случай на необходимост. Всеки оператор има възможност да ползва ръчна машина с функции и възможности на автоматична такава.

Допълнителни нововъведения:

  • Високоефективни стоманени резистори- намаляват времето за свиване с 50% и с 60% времето за загряване
  • Оптимизираната работа на вентилатора спестява 20% енергия при работа и гарантира по- комфортна работа на оператора, поради намалената остатъчна топлина
  • Ново табло за управление

Повече от 250 машини за работа с термосвиваемо фолио, производство на Minipack-Torre, работят в българската индустрия. Официален представител за България- Мава Индустриал.

Повече информация за решенията за термосвиване, които предлагат, можете да намерите тук www.mavaindustrial/shrink-machines.

Моделът Raplay EVO 55 можете да закупите на специална цена до 15.03.2018г в секцията „Специални оферти“.

Мава Индустриал в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.