Нови 112 цвята на Pantone за графичен дизайн

1932
Нови 112 цвята на Pantone за графичен дизайн

Допълнителните цветове са добавени в най-новите версии на скалите Pantone Formula Guide, Pantone Color Bridge и Solid Chips.

Pantone formula guide нова скала

От Pantone спазват традицията да са постоянно креативни и под слогана „Нови цветове, нови възможности“ акцентират върху специфични цветови гами, според изискванията на пазара.

 

pantone bridge пантон бридж        пантон формула гайд pantone formula guide

 

Кориците на новите скали са украсени с произведения на Janine Rewell и Daina Umberto. От Pantone също така са възложили на три добре известни дизайнери Chip Kidd, Jessica Walsh и Eddie Opara, да създават материали за маркетинговата кампания около новите цветове.

Всички притежатели на по-стари скали с парт номера GP1601, GG6103, GG5104 ще могат да си закупят ако желаят само допълненията с новите 112 цветове.

За онлайн поръчки вижте тук: PANTONE® скали

Всички фирми предлагащи Pantone скали вижте тук:  Cmyk и pantone скали

Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.