Новото издание на Наръчник на начинаещия дизайнер

1743
Новото издание на Наръчник на начинаещия дизайнер

Книгата Наръчник на начинаещия дизайнер е отпечатана в повече от 800 000 копия по света. Четвърто издание е основополагащо ръководство за всеки, който стартира в сфери като дизайн, работата с шрифт и предпечатната подготовка.

Книгата е предназначена основно за начинаещи графични дизайнери. В нея ще намерите отговори на многобройните въпроси, с които неизменно ще се сблъскате навлизайки в дебрите на дизайна.

От този полезен наръчник ще научите:

  • четирите основни правила на дизайна, лежащи в основата на всеки дизайнерски проект
  • специфични трикове при оформление на диплянки, флаери, визитки, бюлетини, брошури, бланки и други печатни материали
  • принципи и съвети за работа с цвят и шрифт
  • как хармонично да комбинирате шрифтовете за постигане на максимален ефект
  • какво прави едно оформление да изглежда професионално.

Книгата можете да намерите и закупите в онлайн магазина на www.printguide.info заедно с други полезни книги и инструменти в помощ на дизайнери и специалисти в предпечатната подготовка като Pantone и RAL скалилупи, микроскопи и др.  Вижте още книги, който можете да купите: Технологии за печат , Материали за полиграфията, Дизайн на книгата и Въведение в ситопечата – практическо ръководство.

Вижте повече за книгата Наръчник на начинаещия дизайнер тук.

Издател: Асеневци

Наръчник на начинаещия дизайнер

Вижте повече за книгата Наръчник на начинаещия дизайнер тук.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.