Новото печатно издание на Print Idea е тук

1475
Новото печатно издание на Print Idea е тук

Броят за храни и напитки показва печатни продукти, които ще бъдат полезни на хранително-вкусовата промишленост.

Изданието ни Print Idea е с тираж 1 000 бройки и се разпространява по време на най-голямото специализирано изложение Inter Food and Drinks в Интер Експо център.

 

В броя можете да намерите полезни принт идеи за рекламни дисплеи, стелажи, опаковки, картонени кутии, луксозни торбички, етикети, менюта, винени листи, покани.
Показани са и специални хартии, сертифицирани за досег с храни, принтери за пластмасови ценови етикети и дигитални машини за собствено производство на етикети.

Не пропускайте да посетите най-голямото изложение за храни и напитки. На място ще срещнете и нашите промоутъри, които ще ви дадат Принт идея безплатно. Ще можете да видите всички идеи от изданието и онлайн тук.

Вижте и профила на участвниците в ИНТЕРФУД И ДРИНК:

  • Храни – захарни и шоколадови изделия, растителни масла, маслини и продукти от маслини, консервирани храни и полуфабрикати, мармалади, подправки, сушени плодове, ядки, варива, деликатеси, сладолед, пресни плодове и зеленчуци, зърнени храни, мед и пчелни продукти и др.
  • Напитки – чай, кафе, разтворими напитки, минерална и изворна вода, натурални сокове, фреш напитки, алтернативи на млякото и др.
  • Хранителни добавки, адитиви, овкусители, емулсии, оцветители, стабилизатори, аромати, ингредиенти и др.
  • Машини и технологии за производство и преработка, конвектомати, средства за професионално почистване, опаковъчни машини, машини за бутилиране, системи за пречистване и преработка на питейни води, пречистване на природни, процесни и отпадъчни води и др.
  • Складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика
  • Опаковки – пластмасови каси, кутии, палети, опаковки, хартиени пликове, самозалепващи етикети и др.
  • Специализирани транспортни средства
  • ​Специализирани печатни и електронни издания
  • Паралелно с ИНТЕРФУД & ДРИНК в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и СИХРЕ.

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.