Ново довършително портфолио от Highcon на Drupa

1408
Ново довършително портфолио от Highcon на Drupa

Highcon представи гама нови продукти, за дигитално рязане и биговане, чиято премиера ще бъде на Drupa тази години.

Highcon Euclid III

На снимката: Highcon Euclid III

Потребителите на Highcon по целия свят отговарят на пазарните нужди чрез използване на дигитални довършителни решения за широка гама приложения. В следствие на уроците, научени от тези потребители, на Drupa 2016, Highcon ще покаже портфолио цифрови решения, фокусирани върху още по-голям брой приложения, съобразени с нуждите на производителите на опаковки и компаниите за печат.

Новата продуктова гама включва пълен набор дигитални довършителни системи от базови до такива от най-висок клас. Всички те са базирани на технологията за рязане и биговане на Highcon. Всички тези продукти ще работят на щанда на Highcon, който ще е разположен на 1000 кв. м.

Highcon Beam – цифрово рязане и биговане за стандартна продукция
Highcon предлага скорости до 5000 листа в час. Тази надеждна машина е разработена като надеждно решение, предназначено за довършване на картонени изделия и доставчици на печатни услуги.

Highcon Pulse – цифрово рязане и биговане във формат B2
Highcon Pulse предлага безпроблемна интеграция в листовия работен процес с формат B2 на печатници и компании за довършителни операции. Системата на Highcon предлага изцяло цифров контрол, гъвкавост и е подходяща за широка гама приложения на различни пазари.

Highcon Euclid III – гъвкавост за различни приложения
Highcon Euclid III е предназначен, за да отговори на съвременните оперативни предизвикателства като предлага безкрайни нови възможности за пазари и приложения с висока добавена стойност. Те варират от производство на опаковки и рекламни материали, до Web-to-Pack и дори 3D моделиране.

Опционалният 3D модул с Rapid Layer Manufacturing технологията на Highcon дава на клиентите възможност за създаване на триизмерни модели от хартия и картон.

Можете да видите повече за тези възможности тук:

Източник: www.highcon.net
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.