Ново решение на Vistaprint свърза цифровите и печатните технологии

1223
Ново решение на Vistaprint свърза цифровите и печатните технологии

Vistaprint Digital позволява лесно създаване на уебсайтове, които безпроблемно се интегрират с печатни продукти.

Ново решение на Vistaprint

 

Водещия доставчик на професионални маркетингови решения за собственици на малък бизнес Vistaprint, представи изцяло обновеното си решение за създаване на интернет страници. То позволява на потребителите да се погрижат за онлайн идентичността си без да правят големи разходи и като използват едни и същи ресурси за онлайн и печатен маркетинг. Според изследване на Vistaprint Digital, почти 70% от бизнесите с по-малко от 10 служители използват маркетинг както онлайн, така и чрез печатни материали. Това решение цели да отговори на развиващите им се нужди за дигитален маркетинг.

Trynka Shineman, „Vistaprint работи с милиони малки бизнеси по целия свят, които ни дава несравним поглед към техните потребности и ние проектираме решенията си на базата на него,“ казапрезидент на Vistaprint. „Страстта ни е да помогнем на дребните предприемачи да постигнат целите си и да развият бизнеса си. Това ново решение е израз на тази отдаденост.“

Vistaprint Digital е нов инструмент за създаване на интернет страници, който прави процесът много лесен. Потребителите избират от шаблони, които отговарят на дейността и целите им, всеки от които може да се персонализира с името на компанията и лого. Те могат с лекота да добавят, премахват и местят блокове със съдържание като менюта, календари и галерии. Елементи като шрифтове, хедъри, фуутъри и цветове могат да се променят с едно цъкване. Всички шаблони имат мобилни версии.

Някои от основните характеристики на Vistaprint Digital са:

  • Елементите на цифровите и печатни маркетингови материали като лога, фонове, елементи на дизайна и снимки, автоматично се появяват в библиотека, ако потребителят вече използва Vistaprint.
  • Потребителските имена на домейни остават безплатни за периода, за който потребителят използва Vistaprint Digital, не само за първата година.
  • Блоковете с предварително подготвен дизайн премахват усещането, че потребителят е изправен пред безкрайно много решения за дизайна, което пести време и помага за фокусиране върху съдържанието на сайта.

Източник: пресинформация на Vista Print
Текста написа Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.