Нов доставчик на денситометри за България.

1774
Spread the love
Предвид слабото предлагане на денситометри на родния пазар, Вълканов Трейд Екуипмънт предлага на клиентите вече и такива продукти.
Предлаганите денситометри са на един от най-добрите световни лидери вобластта – италианската CO.FO.ME.GRA.  Още през 60-те годинифирмата се специализира и започва производството на цялостна линия отденситометри за контрол на качеството и стандартизация в печата.CO.FO.ME.GRA. е иноватор в тази област и постоянно работи заподобряване на своите продукти. В модерната им фабрика, разположена вМилано, работят висококвалифицирани специалисти.  

Вълканов Трейд Екуипмънт вече предлага прецизни уреди, коитоследят и контролират всички параметри, характерни за целия печатенпроцес: плътност и разлика в плътността, процентрастер, цветови баланс, печатен контраст и други.Всичко това на изключително добри цени.  

Вижте предлаганите модели и възможностите им.

ВълкановТрейд Екуипмънт
Фирмата е специализирана в доставката, инсталацията и сервизирането наоборудване за предпечат и печат – Screen и ECRM (ново и рециклирано).Предлагаме експонация на пластини и филми. Мастила по Пантон скала.

Биографична информация