Нов режещ плотер в J Point+

3497
Нов режещ плотер в J Point+

Zund S3 е подходящ за малки тиражи, макети за кутии и опаковки, както и изрязване на V – образни РИЦ канали, с които могат да се изработват кутии с твърда подвързия.

Zund S3 в J Point+

 

Режещият плотер е модификация S3 M и има режеща площ 1,30 m x 0,80 m. Максималната дебелина на материалите, които може да изрязва машината са до 25 мм, а с осцилиращ инструмент до 30 мм.

Zund S3 в J Point+ разполага и допълнителни модули и инструменти:
– 5 бига с различни дебелини от 0,2 мм до 2 мм
– Бигове за велпапе
– Универсален инструмент за рязане
– Kiss cut tool за повърхностно рязане на стикерна хартия и PVC
– V-Cut Tool – за рязане под различни ъгли на мукава, пенокартон с което е възможно правенето на риц бигове
– EOT – електрически осцилиращ инструмент за рязане на материали от 0,5 до 30 мм

Това е третият режещ плотер във фирмите от групата на J Point. Към този момент J Point разполага с G3  L-2500, а Top Print с PN XL- 3000, които позволяват изрязване по контур върху по – големи плоскости.

За повече информация и поръчки:
Джи Пойнт ООД
гр. София
1606, бул.Тотлебен № 34
Тел.: 02/ 952 10 06
Тел./Факс: 02/ 952 25 39
www.j-point.net
Линк в www.polygraphy.info 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.