Нов рутер инсталиран в Неон.бг

2807
Нов рутер инсталиран в Неон.бг

Рутерът HARMUTH PROFI 4000-2 работи от края на миналата година в производствената база на фирмaта.

Машината е немска и подпомага изключително производството в начален стадий, когато се подготвят и разкрояват детайли.

Неон.бг предлага услугата за рекламни агенции, рекламни производители и колеги в сферата на производството на рекламно-информационни елементи, интериор и екстериор.

 

Широк спектър от материали

 • Пригодена е да обработва широк спектър от материали, като : алуминий, АЦМ /еталбонд/, акрил, пвц, мдф пдч, шперплат, фибран и др. се режат с фрезер.
 • Благодарение на осцилиращия инструмент може да се обработва и гофриран картон (реборд), велпапе, кожа, EVA. Има възможност за рязане под 25-65 градуса, както и за биговане.
 • Наличието на камера за позициониране позволява обработка на медия, която преди това е напечатана.

 

Техническите спецификации

 • Рутерът HARMUTH PROFI 4000-2 е с работна площ 4100х2100 мм.  
 • Ход по оста Z: 300 мм.
 • Скорост на позициониране: 50 метра / минута
 • Скорост на рязане: 30 метра / минута
 • Точност 0.001 мм.
 • Инструменти с автоматична смяна:15бр. 
 • Дигитален нивелир в оста Z за измерване на масата, използва се и за измерване на детайли
 • Камера за автоматично позициониране

 Вижте как работи рутерът

 

За Неон.бг: притежава собствена производствена база, голям набор от съвременно високо технологично оборудване и предлага на клиентите си разнообразни продукти и услуги.

Компанията им реализирани проекти, затворени в пълен производствен цикъл: от консултиране на клиентите при избора им на адекватна външна реклама, през изготвяне на дизайнерски проект, пълно обслужване във връзка с узаконяване на рекламите и рекламните конструкции, до изработка и монтаж на избраната външна реклама.

И не на последно място гаранционно и извънгаранционно 24-часово сервизно обслужване.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.