Нов спектрофотометър, съвместим с Fiery от EFI и X- Rite

2276
Нов спектрофотометър, съвместим с Fiery от EFI и X- Rite

EFI и производителят X-Rite са сключили сделка за интегриране на спектрофотометър в решението на EFI Fiery Color Profiler Suite, за да предложат „ново поколение измерване на цветовете на цифровия печат“.

спектрофотометър

 

Спектрофотометърът с възможност за разчитане на цветови таблици EFI ES-6000 автоматизира и ускорява създаването на профили за дигиталните печатните машини, управлявани от EFI Fiery. Според компанията по този начин „професионалистите в областта на печата могат бързо и лесно да осигурят възможно най-доброто възпроизвеждане на цвета на цифровите си преси“.

Използването на EFI ES-6000 чрез локалната мрежа в печатницата позволява да се управляват цветовете на много печатни системи от едно място. EFI обявиха, че новият продукт може да чете хиляди цветни пачове за минути и поддържа стандартите M0, M1 и M2.

Вицепрезидента по маркетинга на EFI Fiery John Henze каза: „Да сте сигурни, че цветовите профили на машината са актуални и че машините са правилно калибрирани може да бъде предизвикателство. Fiery Color Profiler Suite заедно с мрежовия спектрофотометър EFI ES-6000 решава този проблем, осигурява важни предимства в управлението на цветовете на потребителите на EFI Fiery с голям брой дигитални устройства.“

Източник: fespa.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.

Тагове