Нов Xerox Color 550 в Е Принт

3178

Офсетова и дигитална печатница Е Принт обновява оборудването си за дигитален печат.

Xerox Color 550 заменя старата Xerox DC 252. Моделът е с базова конфигурация без допълнителни модули, като за довършителните процеси печатницата ще разчита на наличното до момента оборудване като наскоро обявената нова машина за термолепене Horizon BQ 270V .

Xerox Color 550

На Xerox Color 550 се разчита да подобри качество на печат и скоростта за обслужване на клиентите на Е Принт, които имат нужда от визитки, бланки, печатни материали с персонализация, книги в малки тиражи формуляри и др.

Повече за техническите характеристики на Xerox Color 550 вижте тук: www.xerox.com

Повече за Е Принт ЕООД
Фирмата предлага офсетов, дигитален и широкоформатен печат. Книговезка обработка, щанцоване, ламиниране, поставяне на метални лайсни и метални спирали. Продажба на метални гребени и консумативи. Е Принт предлага и машини за полиграфията, сред които и етикетните принтери Rapid – решение за етикети в малки тиражи.

Профил на Е Принт в каталога www.polygraphy.info

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.