Обеден коктейл „Цветове за всички” от Коника Минолта България

2005

Събитието се състоя в Бизнес Парк София, на 2 Октомври 2008 г., в атриума на сграда 10. Коника Минолта България организира обеден коктейл за своите клиенти в Бизнес Парк София, Младост 4.

От компанията пресъздадоха малък цветен офис, в който по време на коктейла се предлагаше безплатен цветен печат на офис документация.

Изложени бяха три модела устройства – bizhub C200, цветно многофункционално устройство, предназначено за основните нужди в офиса – копиране, принтиране, сканиране, факс. То убеди, че не е необходимо да се закупува повече от колкото има нужда. Мagicolor 4690MF – многофункционално цветно устройство, което може всичко друго освен да чисти обувки; принтер bizhub 40P, който е създаден, за да бъде производителен при черно-белия печат.

Изненадата за гостите, които посетиха събитието бе участието на шампионките от националния отбор по художествена гимнастика. Коника Минолта бе генерален спонсор на световната купа по гимнастика за ансамбли, която се проведе съвсем скоро в зала Христо Ботев. Българските момичета спечелиха заслуженото първо място.

За повече информация:
Коника Минолта България
Тел. 489 95 66
Факс: 489 95 69
info@konicaminolta-bg.com
www.konicaminolta.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.