Обучение по печат и приложение на синтетични хартии на 6 октомври

2058
Обучение по печат и приложение на синтетични хартии на 6 октомври

Домакин на събитието са Европапир България и продуктовите групи ще бъдат представени от чужди и български лектори.

Европапир България ЕООД има удоволствието да Ви покани на 6 октомври 2016 на Обучение по печат и приложение на синтетичните материали, представени в каталога ни „Design collection“.

 

Ще бъдат презентирани следните марки хартии:

  • Yupo – Super Yupo, Yupo Blue, Yupo Taco, Yupo Static и др. Презентатор: София Плацгумер ( Poduct & Account Manager design за Europapier International);
  • Neobond, Pretex и Cuturon – презентатор Марк Халхубер (Area Sales Manager за Lahnpaper);
  • Monotex L – Презентатор: София Плацгумер;
  • Enduro Ice – Презентатор: София Плацгумер;
  • Tyvek и Tyvek Soft – Презентатор: Петя Василева-Иванова (Продуктов и търговски мениджър дизайн хартии за Европапир България) 

 

Презентациите ще засягат следните теми:

Метод на печат при различните видове синтетични материали;
Приложения и заменяемост;
Условия на доставка – минимални количества, срокове на доставка от завод, от централен склад Виена, от склад на Европапир България и др. 

Гостите ще получат пълен набор с мостри, както и много нови идеи, а след презентацията ще имаме възможност да разменим впечатления на обяда организиран от Европапир.

 

Събитието ще се проведе на 6 октомври в офиса на фирма Европапир България, на бул. Климент Охридски 148 в гр. София от 9:00 до 13:00ч., в конферентната зала на партера.

 

При интерес се свържете с Вашия Търговец от „Европапир Бългирия“ ЕООД.

 

За контакти: София, бул. „Климент Охридски“№148, тел. +359 2 961 98 98, office@europapier.bg

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.