Онлайн дискусия

1286

Какво печелят полиграфическите предприятия, ако използват специализирано ERP решение

IDG.BG и ФТС България организират онлайн дискусия на тема: „Какво печелят полиграфическите предприятия, ако използват специализирано ERP решение?”

Тя ще бъде проведена на 16 март 2010, от 11ч.и ще даде отговор на всички въпроси, изникващи при  търсенето на решение, което да задоволи специфичните нужди и административни изисквания на този отрасъл и което да обхваща управлението на дейностите от изготвянето на предварителна калкулация до фактуриране и финансови отчети.

ФТС България ще представят eGraph – вертикално ERP решение от висок клас, специално предназначено за полиграфически предприятия. В предстоящата дискусия компаниите от полиграфическата индустрия- издателства, печатници, производители на опаковки и етикети и т.н., ще открият възможностите и ползите за едно полиграфическо предприятие от внедряването на специализираното ERP решение eGraph, как могат да кандидатстват за еврофинансиране за внедряване на решението и коя от българските компании за производство на етикети и опаковки вече е започнала внедряване на eGraph.

Официалните участници в дискусионния панел ще бъдат:

Станимир Костов, Managing Director, ФТС Груп
Стефан Янчовичин, MS Dynamics Certified Professional, ФТС България
Иво Дрешков, Partner Account Manager, Microsoft Business Solutions
Румен Трифонов, Главен секретар на Съюза на Печатарската Индустрия в България
Alex Nilsson, eGraph Product Manager, MPS Graphics

Модератор на дискусията ще бъде Теодора Илиева, онлайн редактор, IDG.BG

Дискусията ще бъде проведена посредством платформа за web-конференции. Подробности за нея можете да намерите на http://chat.idg.bg, където на 16-ти март ще бъдат изложени и инструкции за включване на всеки желаещ в разговора. Тъй като дискусията ще протече в аудио/видео формат е препоръчително да имате свързани микрофон и слушалки.

Източник: www.fts-eu.com

Интернет портал за печатни технологии.