Онлайн достъп за CreativePro Week

1175
Онлайн достъп за CreativePro Week

В периода от 22-26 май в Атланта ще се проведе CreativePro Week. Събитието обединява на едно място всичко най-важно за InDesign, Illustrator, Photoshop, книгоиздаване и дизайн под формата на лекции, семинари и полезна информация.

CreativePro Week

 

Освен присъствието на живо, организаторите предлагат виртуален достъп до материалите в рамките на 6 месеца, както за цялото събитие така и за определен ден от него. По време на CreativePro Week ще се проведат над 50 семинара, като достъпни ще бъдат освен записите от тях, а също така слайдовете и записките на лекторите. Закупилите виртуален достъп ще получат и PDF, съдържащ над 100 страници с полезни материали и линкове по темата на конференцията. Създаден е и специален форум, в който могат да бъдат задавани въпроси.

 

CreativePro Week

Всички материали ще бъдат достъпни до 14 дни след завършване на конференцията, а цялата програма по дни е достъпна в сайта на събитието. Цените за виртуален достъп са: 895$ за цялото събитие и 250$ за един ден.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: creativeproweek.com

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/